MA ÉS HOLNAP HATALMAS ÁTALAKÍTÁS AZ M1-ESEN! Hétfőtől új forgalmi rendre készüljenek
2018. október 06. írta: BoldogÉ

MA ÉS HOLNAP HATALMAS ÁTALAKÍTÁS AZ M1-ESEN! Hétfőtől új forgalmi rendre készüljenek

aszfaltozas.jpg

Harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Győr-Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között zajló, július elején indult felújítás, ezért a bicskei szakaszon jelenleg kiépített forgalomterelést átépítik a szakemberek.

Az átépítési munkálatok miatt forgalomkorlátozásra kell számítani, a hétvégén, azaz 2018. október 6-án, szombaton és október 7-én, vasárnap.

Szombaton elbontják a Győr felé vezető oldalon Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, a forgalom ugyanakkor két sávon továbbra is haladhat majd. A bontás után így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek. Szombat dél és délután 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon Bicske és Herceghalom között a jelenlegi 6 kilométeres sávelhúzást 3 kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt egy sávon közlekedhetnek. Vasárnap reggel 9 óra és délután 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítják a sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítania időszakosan a közlekedőknek.

A terelés kiépítése után Győr felé a külső sávokat lezárják, a tehergépkocsik a belső sávban, a többi jármű a Budapest felé vezető oldal belső sávjába átterelve haladhat. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen 8 és fél kilométeres lesz Budapest irányába Óbaroktól Bicske után a 37-es kilométerszelvényig. A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, a korábban prognosztizált november közepére várható annak teljes körű befejezése.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr4514285509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása