Könnyebbség a mosonmagyaróvári egyetemistáknak! Még a választások előtt megemelték a szociális támogatást, hamarosan forrást is teremtenek hozzá
2018. március 30. írta: Cseri Pali

Könnyebbség a mosonmagyaróvári egyetemistáknak! Még a választások előtt megemelték a szociális támogatást, hamarosan forrást is teremtenek hozzá

osztondij-mti-marjaijanos.jpg

Megjelent a Magyar Közlönyben az egyetemisták, főiskolások szociális támogatásának emeléséről szóló kormányhatározat.

Március elején jelentette be, hogy az adófizetőknek köszönhetően 40 százalékkal emelkedik a felsőoktatási szociális ösztöndíjakra fordítható keret szeptembertől, mostantól évi plusz 2 milliárd forintot fordítanak szociális ösztöndíjakra.

Míg eddig 4,2 milliárdot fordítottak ilyen juttatásokra, ezentúl mintegy 6,2 milliárd forintot költenek rá és ennek a forrását már az idei évi költségvetésben megteremtik. A március 27-i Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló rendelet.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9313790200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása