Aki nincs velünk, azt üssük agyon Mosonmagyaróváron is? Lassan minden határt átlép a választási kampányhorror?!
2018. március 30. írta: Cseri Pali

Aki nincs velünk, azt üssük agyon Mosonmagyaróváron is? Lassan minden határt átlép a választási kampányhorror?!

bergyilkos.jpg

A kampány hajrája tiszta horror, sokan  elvesztik józan ítélőképességüket, és zombik módjára esnének bizonyos torkoknak. Németh Szilárdtól egy fórumon például már azt kérték számon az övéi, miért nem keményebbek a másképp gondolkodókkal szemben.

“Egy hölgy azt sürgette, hogy a Fidesz vegye kézbe végre az oktatást, mert "48 óta nincs magyar kézben az oktatás, a 20 évesek azért nincsenek itt jelen, mert ők már más retorikát használnak", hisz nem oktatják nekik a magyar nyelvet. Németh egyetértett a magyar nyelv oktatásának fontosságával, és hogy hatodikban legyen kötelező az Egri Csillagok, mert ma igazán aktuális.

Egy úr azonban emelte a tétet, és arra volt kíváncsi, hogy

megtörténik-e az ellenzékiek, vagyis "a hazaáruló politikus férgek felelősségre vonása, ha nyerünk".

A férfi a halálbüntetést is megfelelőnek tartaná, "bár sajnos a halálbüntetést elutasítja az EU", de "az állampolgárság megvonásán esetleg gondolkodik-e a Fidesz?" - szólt a kérdés, amely a legnagyobb tapsot kapta a teremben”- írja az index.

Nem is a retorika félelmetes, amit a néni nyomott a fórumon, hogy 48' óta nincs magyar kézben az oktatás, hanem a bácsi, aki halálbüntetést osztana az ellenzékieknek. És ez az ember, gondolom, tisztes állampolgár, lehet, hogy vannak gyermekei, akiket a becsületre és erős erkölcsre nevel, lehet még templomba is jár, segít a szegényeken, a szomszédnak bevásárol a piacon. Csak van benne egy nagy adag robbanni készülő frusztráció, hát van ilyen: ki ne lenne ideges ebben a mai felgyorsult világban. Igazán nincs avval semmi de semmi baj, hogy egy kicsit gyilkolni szeretne, nem igaz?

Mint a régi szép időkben, gondolhatja, menni határozottan az utcán, leszólítani valakit, akin látszik, hogy ellenzéki. Te ellenzéki vagy?, és meg sem várni a választ, fejbe lőni és kész. Milyen szép lenne, álmodozik emberünk, ha ezt legálisan csinálhatná az ember, esetleg a kormány még támogatná is, fegyverrel, lőszerrel, pályázatot írnának ki, ilyenek. Mert, fűzheti tovább a gondolat hálóját, ha lelövünk ezekből párat, mit számít az, hiszen elkövette az egyik legősibb bűnt, nem ért egyet Velünk, és még pofázik is, és még a migránshordáknak is kaput nyitna. A történelemben mindig keménynek kell lenni, a folyóba velük. Csakis az ország érdekében, mormolja maga elé, miközben megkeni a gyereknek a vajas kenyeret. És ez a gonosz unió, még a halálbüntetést sem engedi, felháborító, remegni kezd az indulattól. Na jó, oké, ne öljük meg őket, már, akik nem a Fideszre szavaznak, majd kibírom valahogy, azért egy-két verés belefér, hanem vegyük el tőlük az állampolgárságot. Micsoda ötlet! Milyen szép ország lesz, ha nyerünk: aki ellenzéki először ülni fog, majd mi is csinálunk munkatáborokat, ha a szemét kommunistáknak ment, nekünk is menni fog. Ott aztán megdolgozzuk őket, majd elvesszük tőlük az állampolgárságot. Viszont leszünk olyan nagylelkűek, hogy itt maradhatnak, másodrendű állampolgárnak, modern rabszolgának, járdát söpörni, utakat építeni meg az alantas munkákat elvégezni. De szép lesz! Lehet, hogy még egy saját ellenzéki szolgám, inasom is lesz!

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3813791204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása