Mosonmagyaróváron is sikeres volt az agymosás, indul a Soros-párt a választáson? Holnap már a kövéreket üldözzük mérleggel az utcán?
2018. január 30. írta: BoldogÉ

Mosonmagyaróváron is sikeres volt az agymosás, indul a Soros-párt a választáson? Holnap már a kövéreket üldözzük mérleggel az utcán?

agymosas.jpg

A magyar választók kétharmada abban a tudatban él, hogy Soros György Pártja (SGYP) is részt vesz az április 8-i országgyűlési választáson – derül ki a Policy Agenda közvélemény-kutatásából, amely a Zoom.hu megbízásából készült. Csak minden negyedik válaszadó tudja, hogy nem is létezik ilyen párt.

Arra a kérdésre, hogy „Ön szerint megnyerheti-e Soros György Pártja (SGYP) a tavaszi országgyűlési választásokat?”, a válaszadók 64 százaléka mondta azt, hogy nem, míg 2 százalék szerint valós győzelmi esélye van a – valójában nem is létező – pártnak. Vagyis a magyar választók kétharmada – vélhetően a kormányzati propaganda hatására – azt hiszi, hogy az amerikai milliárdos saját párttal képviselteti magát a magyar országgyűlési választáson- írja az oldal.

Tehát a hülyeség ragályos, pláne, ha milliárdokkal van megtámogatva tolják, az adófizetők pénzéből. Nagyon félelmetes, amikor majdnem egy egész ország elfelejt gondolkodni, és azt gondolom, hogy a nem gondolkodókat nem menti fel az sem, hogy minden csapból ez az ideológia folyik az országban. Azért is veszélyes ez a tendencia, mert innentől szinte bármit be lehet adni ennek e kétharmadnak, ha legközelebb azt mondaná a kormány, hogy kövéreket kell üldözni, mindenki mérleggel szaladgálna az utcákon, és lemérné az ismerőseit, és kövéreket feljelentené. Gyalogolunk szépen az abszurd közepébe szépen, amikor bármi előfordulhat. Ha az menne bizonyos híradókban, hogy feltámasztották Kádár Jánost, és elindul a választásokon, sokan megijednének, és szerveznék a békemenetet, tutira.

Annak idején a nem létező pirézek történetén is elbukott az ország, most meg a nem létező Soros-párton hasaltunk el.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8913616286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emre Contar 2018.01.31. 11:01:35

Ha már az egyszerű embereken elverjük a port, akkor emlékezzünk meg arról is, az legutolsó választáskor hány kamupárt indult, amelyeket HIVATALOSAN be is jegyeztek, sőt állami pénzzel támogattak is ! El is tűntek a pénzzel együtt !
süti beállítások módosítása