Ne ijedjen meg, nem átverés, tényleg kíváncsiak Mosonmagyarórváron, hogy mire képes!
2018. január 08. írta: BoldogÉ

Ne ijedjen meg, nem átverés, tényleg kíváncsiak Mosonmagyarórváron, hogy mire képes!

adatgyujtes-vecsesiujsag-hu.jpg

Mosonmagyaróvár is beleesett abba a körbe, ahol a KSH adatgyűjtést végez

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2018. április 30-ig. A magyar Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC) elnevezésű vizsgálatot végzik. A kikérdezés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását vizsgálja.

Az adatgyűjtés 250 településen zajlik. Az adatgyűjtés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a válaszadókat. A mérés kizárólag statisztikai célból történik, az adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek.

Bővebb információ és tájékoztatás a következő linken érhető el: http://www.ksh.hu/piaac_sajtokozlemeny01

Kérjük a lakosság minél nagyobb válaszadási aktivitását!

címlap: vecsesiujsag.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2213559229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása