HIT: Kormányzati terror ellen is véd az óvodák és iskolák készítette terrorellenes terv Móváron?
2018. január 03. írta: Cseri Pali

HIT: Kormányzati terror ellen is véd az óvodák és iskolák készítette terrorellenes terv Móváron?

hit_napi_hu.jpg

A kormány gátlástalanul továbbgörgeti paráztató kisgömböcét, hogy felfaljon mindent és mindenkit.

Az van, hogy terrorellenes intézkedési csomagot vár a kormány az iskoláktól, óvodáktól országszerte. Lehet, hogy túl sok volt a pálinka, vagy nagyobb rakétát tekertek az urat, mint illett volna. Szegény intézményeknek júniusig kell összeírniuk, milyen intézkedéseket hoznának terrortámadás esetén.  

Akkor ezek szerint a katonaságnak és aTEK-nek nincsenek ötletei erre, vagy a kormány nem bízik bennük. Aztán valamelyik drágazakósnak kipattant a szikra a fejéből, hogy hoppá, majd az óvó nénik és tanárok megvédenek minket. És vegyük észre a mozaikszó (HIT) gazemberszagú játékosságát, amely ebben a kultúrkörben manipulatív hívószóként funkcionál.

Már látom is magam előtt, ahogy a felhőkből előugrál sátánszemű, soros-fülbeválós migránsok Allah Akbar! felkiáltással rávetik magukat a móvári iskolákra és óvodákra. Látom a konyhás nénik zászlóalját, ahogy forró főzeléket öntenek rájuk, és szilvás gombóccal verik vissza a migránsok támadását. És igen, látom a tanárokat is, amint Uzikkal lövik szét a támadók fejét, vagy előveszik a varázspálcát és elsuttogják a halálos varázst: Avada Kedavra!, amit a Harry Potterból kölcsönzött szereplők tanítottak meg nekik, nemzeti tanfolyamokon.

“A HIT alapján kell meghatározni a riasztás-értesítési feladatok végrehajtását, az abban érintettek meghatározott helyen és időn belüli rendelkezésre állását, a készenléti szolgálatba lépés, a honvédelmi feladat vagy a válságkezelés katonai feladati támogatásának feltételeit” – írják.

A HIT-ben le kell írni, ki hogyan veszi fel a kapcsolatot a szülőkkel és tanárokkal, az iskolai dolgozók pontos tartózkodási helyét. Össze kell írni az iskolában található vegyszereket és tisztító szereket, és biztonságba kell helyezni ezeket. Gondolom, nehogy terrorista migráns MacGyverek atombombát gyártsanak belőlük. Meg még egy csomó ilyet.

Azért ennél felháborítóbb szavazatmaxmalizálási félelem-projektet nagyon régen nem láttunk már, amikor konkrétan a gyerekeinken keresztül akarnak nyomást gyakorolni ránk.

 

Címlapfotó: napi.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8713546583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása