Szomszédnak volt egy frankó tévéje? Nekik nem gond, a falon keresztül lopták el Óváron!
2017. december 30. írta: BoldogÉ

Szomszédnak volt egy frankó tévéje? Nekik nem gond, a falon keresztül lopták el Óváron!

lopas-movar-1230cikk-police.jpg

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség a két férfival szemben, akik a falat áttörve követték el a bűncselekményt.

A rendőrségre 2017. március 17-én érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlenek az egyik helyi munkásszállóról két darab televíziót loptak el. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a szálló két szomszédos szobájának gipszkarton falát megbontották, majd a helyiségekben lévő televíziókat ellopták.

Az eljárás során kiderült, hogy L. Károly 37 éves székesfehérvári és K. Máté 27 éves sárkeszi lakos, akik a bűncselekmény elkövetésének időpontjában a munkásszállón tartózkodtak, gyanúsíthatóak a lopással.

A rendőrök ennek alapján a két férfit elfogták és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az L. Károly és K. Máté ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6513533961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása