BEKÖSZÖNTŐ: Elindítjuk a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat! Üdvözöljük kedves Olvasóinkat!
2017. december 25. írta: BoldogÉ

BEKÖSZÖNTŐ: Elindítjuk a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat! Üdvözöljük kedves Olvasóinkat!

mosonmovar-coverhez01.jpg

KEZDD EL HELYBEN!

Gutai Zsolt az Egyesület elnöke

 

Örömmel üdvözöljük  a Boldogulj Magyarországon Egyesület mosonmagyaróvári "helyi" hír és információs oldalán, amelyen elsősorban szakmai alapon akarjuk megvitatni helyi ügyeinket és elősegíteni, hogy valóban közös nevezőre juthassunk.

Célunk közös, saját városunkban illetve Magyarországon szeretnénk "boldogulni", ahogy a régiek mondták, nemcsak megélni, hanem előrébb is jutni.
Portálunkon minden olyan témával foglalkozunk, amely fontos a városnak, vagy egy szűkebb lakóközösségnek és mindig a megoldásokat keressük közösen. Új nézőpontokat és a helyben lakók számára fontos, de jelenleg háttérbe szorított témákat is szeretnénk bemutatni, ki- és átbeszélni.

„Lehet-e boldogulni Mosonmagyaróváron illetve Magyarországon?

Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt.

Minden városnak szüksége van közösségre, amelyekben találkozik a szakmai tudás, a tenni akarás és az a vágy, hogy itt akarunk otthont teremteni magunknak.

Ahol egymást segítve meg is valósítjuk azokat az ötleteket, amik jobbá és élhetőbbé teszi az utcát, a várost, ahol élünk.

A jó ötleteknek, az előrevivő gondolatoknak mindig van közös eredője! Különbözőségünk mellett elég abban megegyeznünk, hogy mi vagyunk azok, akik itthon akarunk boldogan élni.

A Boldogulj Mosonmagyaróváron portált azért hoztuk létre, hogy összegyűjtsük az e célok mentén gondolkodni és tenni tudó embereket.

Ha Önnek/Neked konkrét, vagy általános elképzeléseid vannak arról, hogy milyen, reálisan számbavehető forrásokon alapuló, ötletekkel, programokkal, kész projektekkel lehetne előmozdítani városunk, városrészünk, szükebben vett környékünk, utcánk életét, akár csak egy kicsit is jobb kedvűbbé tenni egy napunk, írd meg nekünk.

Minden ötletről örömmel írunk, beszélgetünk, mindenből igyekszünk kihozni a legjobbat!

Kezdjük el helyben!

Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr5613523565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.